Goede collega’s is het halve werk. Maak dus geen half werk van uw werving & selectie. Werving & selectie ... weer een activiteit die u maar één keer fout hoeft te doen met een fors tijdverlies en maandenlange ergernis tot gevolg. Zeker voor relatief kleine ondernemingen is het in dienst nemen van een nieuwe collega een enorme investering, niet alleen in geld, maar ook in tijd en moeite. 

Heeft u een ‘goeie’ te pakken, dan kunt u daar jarenlang veel plezier van hebben. Zat u er flink naast, dan start een traject dat voor alle betrokkenen - en niet in de laatste plaats voor de kandidaat zelf - heel zuur kan uitpakken.

Lijdensweg?
Goed, een 'lijdensweg' is wellicht wat overdreven, maar leuk is het ook niet als u iemand aanneemt die niet naar tevredenheid functioneert. Dus u kunt het maar beter meteen serieus aanpakken. Bij Hermans & Partners hebben we al veel cliënten begeleid in het werving- en selectieproces voor financiële en managementposities. We kennen uw organisatie en uw markt door en door. U kunt een deel of zelfs het complete W&S-traject aan ons uitbesteden. Wij doen dan al het voorwerk en stellen uiteindelijk een kleine groep aantoonbaar geschikte kandidaten voor.

Hermans & Partners

Op zoek naar goede collega’s?
Wij helpen u de man of vrouw te selecteren en in dienst te nemen, die uw onderneming verder brengt.

Interesse in hulp bij werving & selectie?
Neem contact op met onze HR-adviseurs voor intensieve begeleiding bij het vinden en aannemen van de juiste collega.