Belangrijke info loonbescheiden!
Nieuws

Belangrijke info loonbescheiden!

Tot nu toe worden de loonbescheiden altijd per e-mail verstuurd. Omdat vanuit het oogpunt van de nieuwe wetgeving het versturen van de loonbescheiden per e-mail niet veilig genoeg is, gaat H&P vanaf december 2017 de loonadministratie via Salaris Online aanbieden.

Dit betekent dat de loonbescheiden in de eigen online omgeving opgevraagd kunnen worden. Alle looncliënten ontvangen een brief met uitleg en een korte instructie die stapsgewijs laat zien hoe de documenten in Salaris Online benaderd kunnen worden. De loonbescheiden worden dan niet meer per e-mail verzonden.

De aantrekkelijke voordelen van Salaris Online:
- De portal is 24/7 bereikbaar. U kunt dus altijd bij uw gegevens, waar ook ter wereld, op ieder gewenst moment van de dag.
- U hoeft uw mails niet meer te archiveren en houdt daardoor meer tijd over voor uw onderneming of hobby.
- Uw salarisadministratie wordt veilig opgeslagen en beheerd in de Cloud omgeving.
- Uw bestanden zijn altijd beveiligd met de meest recente beveiligingssoftware, u voorkomt hiermee dat personeelsgegevens in verkeerde handen vallen.
- U voldoet aan de laatste privacywetgeving en voorkomt daarmee hoge boetes.
 
Om uw loonadministratie nog efficiënter te maken, willen wij u wijzen op het gebruik van onze Employee Self Service (ESS). Door gebruik te maken van ESS zijn de loonstroken van uw medewerkers altijd en overal beschikbaar.
Via een gemakkelijke HR-portaal en een handige app voor de smartphone of tablet hebben uw medewerkers zelf toegang tot hun persoonlijke omgeving. Zij ontvangen daarin hun digitale salarisstroken en jaaropgaven.
 
Samen met u brengen wij graag in kaart wat in uw situatie de beste oplossing is. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers van de loonadministratie voor een vrijblijvende afspraak of telefonisch advies.

 

Terug naar overzicht