Strategische alliantie H&P en T&R Advocaten
Nieuws

Strategische alliantie H&P en T&R Advocaten

Wij zijn verheugd u te berichten dat Hermans & Partners een strategische alliantie is aangegaan met T&R Advocaten!
 

De ondernemer in control
Hermans & Partners, accountants en adviseurs, heeft als missie een wezenlijke bijdrage te leveren aan de uitdagingen van de ondernemer met advies en hands-on ondersteuning. Daarbij hechten wij veel belang aan een anticiperende en persoonlijke benadering om u als ondernemer op alle facetten van het ondernemerschap ‘in control’ te laten zijn. Deze werkwijze zoeken wij ook in de partners waar wij mee samenwerken. Wij zijn dan ook verheugd u te berichten dat Hermans & Partners een strategische alliantie is aangegaan met T&R Advocaten!

Juridische dienstverlening
Als ondernemer weet u dat er zich situaties kunnen voordoen, waarbij juridische ondersteuning is gewenst. H&P heeft hiervoor eigen juristen en mediators in dienst. Mocht dit niet afdoende zijn, dan zal zwaarder geschut ingezet moeten worden in de vorm van een advocaat. In deze gevallen doet H&P vaak een beroep op T&R Advocaten. In hen vonden wij een ervaren sparring partner die al vele van onze cliënten met raad en daad hebben bijgestaan. Door deze succesvolle en plezierige werkwijze was de keuze voor een strategische alliantie met T&R een logische vervolgstap. Graag stellen wij T&R Advocaten aan u voor.

T&R Advocaten
T&R Advocaten is opgericht door mr. Judith Tarmond en mr. Yolanda Roelfs. Door hun hoge mate van specialisatie op de rechtsgebieden arbeids-, ondernemings- en contractenrecht onderscheidt T&R Advocaten zich van andere kantoren in de regio. Judith en Yolanda begrijpen waar de behoeftes van onze cliënten liggen. T&R geeft ‘to the point’ advies, helder en altijd gericht op een oplossing. T&R is gevestigd in het pand van H&P te Mijnsheerenland, maar zal op alle vestigingen van H&P  vertegenwoordigd zijn.

Verbreding dienstverlening
Met deze strategische alliantie biedt H&P een verbreding van het kwaliteitsspectrum, integraal voor het MKB in het algemeen en voor onze cliënten in het bijzonder. Concreet betekent dit dat u nu ook bij H&P terecht kunt voor al uw vragen op het gebied van bijvoorbeeld procederen, incasseren et cetera. Door de korte lijnen tussen H&P en T&R ontstaat synergie; een efficiënte samenwerking waarbij zaken snel en doelgericht opgepakt worden. Alles er op gericht om u als ondernemer in control te laten zijn!

Verschillende soorten dienstverlening
In de volgende nieuwsbrief gaan wij nader in op de verschillende soorten dienstverlening en de hierbij passende verfrissende aanpak, welke met de komst van T&R Advocaten is ontwikkeld.


 

Terug naar overzicht