Hermans & Partners. Rotterdam, wij zijn er klaar voor.
Nieuws

Hermans & Partners. Rotterdam, wij zijn er klaar voor.

Niet lullen maar poetsen. Zo denken wij en zo ondersteunen wij onze cliënten. Met visie, kennis en de juiste instelling. Onze ambitie is om hen succesvol te maken. Met die houding kon een vestiging in Rotterdam natuurlijk niet uitblijven.

 

Hermans & Partners, accountants en adviseurs, heeft vestigingen in Mijnsheerenland, Gorinchem en Bergen op Zoom. Daar komt die op het Brainpark I in Rotterdam vanaf begin april 2017 bij.
 
Hermans & Partners ‘gaat als de brandweer’. Door onze succesvolle aanpak maken we een sterke groei door. Een verdere uitbreiding qua medewerkers en vestigingen sluiten we dan ook niet uit.

De eerste stap hierin is de opening van ons kantoor in Rotterdam. De vestiging wordt aangestuurd door mevrouw. drs. M.H.A. (Marcelline) Bloemheuvel RA. Gespecialiseerd in (internationale) wettelijke controleopdrachten, fraude en dossieronderzoeken. Met haar jarenlange expertise is zij uitstekend in staat de missie en visie van Hermans & Partners verder uit te dragen.
 
Het team in Rotterdam zal bestaan uit een aantal collega’s van de vestiging in Mijnsheerenland, aangevuld met nieuwe collega’s. Hiervoor hebben we nog een aantal mooie vacatures open staan.

Hermans & Partners Rotterdam steekt vanaf begin april de handen uit de mouwen en is in staat om zowel internationaal als nationaal opererende ondernemingen te adviseren over alle uitdagingen waar zij voor komen te staan.
 
Met de opening van deze nieuwe vestiging omvat het team nu bijna 70 collega’s. Stuk voor stuk gemotiveerd om onze MKB- en particuliere relaties te ondersteunen en bij te sturen.
 
Terug naar overzicht