Lantack
Cases

Lantack

IT’ers zijn in onze beleving altijd een soort einzelgängers, verzonken in techniek en behoorlijk incommunicado. ‘Boy, are we wrong.’ Zo bewijzen Cliff Lagendijk en Ray Kiesbrink, directeurs/eigenaars van Lantack B.V. In de ruim 7 jaren van hun bestaan zijn ze uitgegroeid tot toonaangevend automatiseerder voor kleine en grote bedrijven. Hun ambities? Groot. Het doel? Klein blijven.

Wat was jullie initiële vraag, waar hadden jullie dringend behoefte aan?

Door de groei van ons bedrijf waren we de boekhouder op de hoek ontgroeid. We zochten daarom een accountant die niet alleen het financiële aspect begrijpt maar ook met ons mee kon denken hoe we Lantack, in de breedste zin van het woord, verder uit kunnen bouwen.

Hoe is dat opgepakt door Hermans & Partners?

Op het juiste moment kregen we het juiste advies. De timing en pro-activiteit van het advies was plezierig, hiermee konden we ons bedrijf verder (uit)bouwen en ervaarden we Hermans & Partners als een partner in crime.

Wat was het resultaat en wat viel jullie daarbij op, mee of tegen?

Ruim twee jaar zijn we nu klant bij Hermans & Partners. Het is prettig werken, ze zijn open en eerlijk over kosten, en werken efficiënt. Dankzij Ron Nagtzaam kwamen we hier in een warm bad. Natuurlijk zijn er wel verbeterpuntjes, maar we zijn allebei mans genoeg om die op te lossen. Vertrouwen als basis voor succes. Zo werken we voor onze eigen klanten en dat zoeken we ook in leveranciers.

Wat adviseren jullie collega-ondernemers?

We zouden Hermans & Partners zeker als accountant aanbevelen omdat ze 10 stappen extra voor je doen en je vaak ook een aantal stappen voor zijn.