Tom Poes, verzin een fiscalist! Sommige mensen denken dat het woord 'list' afgeleid is van het beroep 'fiscalist'. Wij weten beter. Voor ons is belastingadvies niet hetzelfde als proberen onder de belasting uit te komen. Het is een methode om ervoor te zorgen dat onze cliënten precies zo veel belasting betalen als nodig is, niet meer en niet minder. 

Natúúrlijk gaan we op zoek naar een zo gunstig mogelijk fiscaal advies en houden we rekening met uw wensen en verplichtingen. Maar we denken ook aan de langetermijnconsequenties voor uzelf en uw bedrijf, inclusief uw gemoedsrust in de wetenschap dat u altijd aan al uw verplichtingen heeft voldaan.

Speciale samenwerking met de Belastingdienst

Sinds 2011 hebben wij een speciale afspraak met de Belastingdienst, vastgelegd in het 'Convenant Horizontaal Toezicht'. Dit is een typisch voorbeeld van het poldermodel, waarbij is afgesproken dat wij ons aan de regels houden en uw informatie zo goed mogelijk, conform de wettelijke bepalingen, indienen. Zo kan de Belastingdienst de aangiften sneller verwerken en is er minder controle achteraf nodig.

Omgekeerd, als wij eens een bijzondere vraag hebben of te maken krijgen met een situatie waar we geen raad mee weten (het is zeldzaam, maar het gebeurt), dan hebben wij een vast contactpersoon die ons kan helpen de zaak te klaren. Voordelen voor u: snellere aangiften, minder kans op boetes, minder tijdverlies met controles en vragenbrieven. Dus inderdaad: nog steeds niet leuk, maar wel makkelijker!


Onze belastingdiensten in concreto
Wij verzorgen uw fiscale aangiften, waaronder de omzetbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, en eventuele successierechten, met behulp van de nieuwste aangifte¬software. Dat gaat heel efficiënt, omdat we gebruik kunnen maken van informatie die al bij de Belastingdienst en bij ons bekend is. Vervolgens vullen we dat aan met de informatie die u ons verstrekt, bij voorkeur via onze Online Samenwerken-portal of via de mail, maar gewoon per post is ook mogelijk. Veel cliënten komen overigens ook gewoon even langs. De koffie staat altijd klaar.